Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
InnyWymiar90 +37
Na nocnej nikt nie zauważy
Wpadły mi w oko dwa modele #garmin Forerunner 955 i Forerunner 965.
Czy warto dopłacać do 965? 955 wydaje mi się nawet wizualnie bardziej podoba i nie przeszkadza mi koperta z tworzywa. Czy bardzo 955 różni się od 965 na niekorzyść pod względem technicznym?
#smartwatch #garmin #honor #zegarki #zegarkiboners
@boobass: glowna roznica to ekran mip vs amoled, wplywa to na czas dzialania na baterii w trybie codziennego zegarka i w trybie sportowym.
Jesli przywykles do amoleda w honorze, to moze sie okazac ze ekran w 955 bedzie dla ciebie nieakceptowalny.
Zobacz oba (albo chociaz 955) na zywo bedziesz wiedzial od strzalu.
Gdybys stacjonarnie nie mial gdzie, to sprobuje
@PurpleHaze: i to chyba tylko jak masz telefon z Android
@boobass: To mówiąc Garmin myśl sportwatch co aspiruje do bycia smartwatchem. :)
Żeby nie było, mam Garmina, nie zmienię go na smartwatcha. Ale do smartwatcha mu daleko. I wiele rozczarowujących tu komentarzy jest w tym temacie. A znajomi co mają smartwartche dziwią się, że mój Fenix za taką kaskę nie ma tych funkcji co co ich smartwatch za połowę ceny ;)
P. S. Jest też Amazfit T-Rex 2, ma to wszystko oprócz płatności...