@minusuj: zgadzam się. Z chemicznym forum da się zrobić, a komisja już niedługo ruszy. @Feeps: @PanKara: @minusuj: @Adrianq: @Derp: Czeka nas sporo pracy
@p3sman: Ja będę zawsze walczyć o prawdę ! a gdyby coś to zawsze możemy z fabrykować dowody za odopowiednią opłatą... tak to się robi w polsce, prawda?
@p3sman: ja już obserwuje od czasu od kiedy tylko powstał tag, jako pierwszy etap proponuje zgłaszanie swoich kandydatur w tym wpisie, jako drugi głosowanie i lustrację potencjalnych członków komisji ds spektrogate, jako trzeci wybranie przewodniczącego komisji, osobiście zgłosiłbym swoja kandydaturę na członka ale boje się tej potrójnej lustracji jeszcze wyszłyby na jaw moje wykopowe smrodki, jeśli jednak nie przeszkadza to że jestem głupi i to że jestem gimbusem z Gimbazji mógłbym
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora