Aktywne Wpisy
moll +116
Tunel już stoi! Trochę pomagałam, ale na tyle dobra konstrukcja, że mój niebieski postawiłby praktycznie sam (z trochę większymi trudnościami)
@_aqq wołam, bo chcialeś zobaczyć na gotowo
#ogrodnictwo
@_aqq wołam, bo chcialeś zobaczyć na gotowo
#ogrodnictwo
alittlegosu +65
Pierwsze dwa dni powrotu na silke po 100 latach przerwy za mna ᕦ(òóˇ)ᕤ Ogolnie myslalem ze bedzie gorzej, nogi spoko, ale rak nie moge prawie podniesci w gore po tych 2 treningach, czyli fajnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
smiesznie troche ze silownia zrobiona w kosciele (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#mikrokoksy #silownia i troche #katolicyzm
smiesznie troche ze silownia zrobiona w kosciele (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#mikrokoksy #silownia i troche #katolicyzm
Monitor 1440p i czasem brakuje troszkę wydajności a w pewnej grze nie mam możliwości włączenia FSR.
#komputery #kartygraficzne #amd #nvidia #pcmasterrace
boost raczej na 67% aby obraz nie był brzydki przy 1440p
I kombinuje co z tym mogę zrobić bo mnie szlag powoli trafia. Obniżanie ustawień niby coś daje, ale to nadal są spore przycinki jak fpsy spadną do 50. Freesync włączony i też nie
Mało pamięci na dysku? teraz mam wolne 92gb z 930gb (lexar nm620). Wcześniej miałem dużo więcej wolne a i tak był problem.
Jak na razie wyczyściłem "pamięć podręczną shaderów", włączyłem Wiedźmina i trochę pobiegałem po mapie (z 10 minut) i zwiedziłem parę lokacji żeby niby się te shadery załadowały.
@kerri:
Dx nie mam jak zmienić.
Nie w każdej grze był problem, ale to co mam na myśli widać na przykład na tym filmie: https://youtu.be/Zw56BVOJJ-g?t=139