Aktywne Wpisy
cichy-spokojny-grzeczny +1246
Plusujesz, jeżeli oglądałeś Ronaldo na Euro 2004. Pokażmy gówniankom ile nas jest.
#mecz
#mecz
Ninvvia +19
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
#mecz
z fartem
Żeby na ławce siedział?
Manager Paulo Sousy, po wyrzuceniu go z Flamengo, uruchomił plotki o przejęciu reprezentacji Egiptu lub poważnych rozmowach z Juventusem. Nie minęła chwila i pojawiła się Salernitana.
W przypadku Bułki, zobacz jak to jest sprytnie zrobione. Borek czy inne media podały kluby i kwotę. Jeśli jesteś zainteresowanym klubem, to wiesz,
a to jest ktoś w powaznej piłce kto w ogóle wierzy w ten jego pijacki bełkot.
Zapraszają go do telewizji, bo słuchają go Mariusze z brajton, ale wątpię żeby taki Florentino Perez odpalał kanał sportowy zeby posłuchać Tajskiego kopytka i na tej podstawie zastanawiał się jaka ofertę skonstruować dla Nicei.
Chyba ze ja czegoś nie wiem.
Swoją drogą świetna metoda na bycie mejwenem "coś wiem", nie powiem skąd bo sam to wymyśliłem, jak transfer się nie wydarzy to powiem że się wysypało na ostatniej prostej
Borek coś rzuci w KS. Temat dla zasięgów podłapie Przegląd Sportowy czy Onet. Za chwile dołącza inne redakcje, a temat nabiera rozgłosu. Zagraniczne media (np. francuskie) widząc trend, też zaczynają wrzucać to na swoje platformy.
Jeśli wygeneruje się odpowiedni szum to media chętniej będą o nim tworzyć kolejne materiały i nakręcać mu popularność. Nazwisko zacznie się przewijać, kluby zaczną się interesować i plotka osiągnie
To ma sens