@Towarzysz_Sobaka Tzn wiesz, jak tam zje te min 1,2g białka na kg masy ciała to siłę jakąś tam zbuduje, ale do całej reszty jak np. rekompozycja / redukcja no to już kardio i miseczka trzymana być musi.
Ale w sumie o czym my tu mówimy, jak źródłem jego węgli jest maltoza z piwa a białka, smażona chabanina, czy inne gunwo ( ͡º͜ʖ͡º)
mój obecny facet pod każdym względem w rankingu wypada gorzej od moich byłych, ale za to traktuje mnie gorzej i ma #!$%@? ego w kosmos bardziej niż oni wszyscy razem łącznie. skąd się biorą tacy ludzie XD #zwiazki #depresja
Dodał też, że hantelki to on i w domu ma. XD
Już sobie wyobrażam Beja na codziennym kacu, walącego treningi w trzy / czterodniowym splicie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
Dieta.....
Już wiem jakim hantelkiem Kiszonka ćwiczy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale w sumie o czym my tu mówimy, jak źródłem jego węgli jest maltoza z piwa a białka, smażona chabanina, czy inne gunwo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gurwa, tam to jakieś wielkie te siłki i masa ludzi..
U mnie (niestety często chodzę bardzo wcześnie rano) sama geriatria, przez co nie ćwiczy się, aż tak "przyjemnie" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Swoją drogą, koleś na video, to z wyglądu patyczak, który ma jednak srogie wyniki w trójboju. Na filmach często troluje big boyów :-)
@kurczakos1: hahahah wygrałeś XD
@Dziwny_Dzwiek_Gzymsu: już nie taki kit Grażynki łykały