Wpis z mikrobloga

  • 1
@vitovia: Wodorosty o smaku orzechowo grzybowym, usmażone są dość słone, mocno chrupią i wchodzą jak chipsy, ugotowane sa rybne, glutowate ale zgryźliwe i smaczne, chrupiące lepsze.
  • Odpowiedz
@arinkao: Tak. Reszta dodatkow klasycznych do tej kolacji jest dramatyczna, wiec u mnie tylko powidla z zurawiny, zapiekane ziemniaki i fasola szparagowa na dwa sposoby ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@arinkao: nie, generalnie mieszkam w NY, ale teraz u rodziny w Cleveland w Ohio jestem.
Generalnie to swiateczne jedzenie nie jest takie super. Nawet indyk - jak ktos go nie umie upoec to suchy wychodzi.
  • Odpowiedz
  • 1
Generalnie to swiateczne jedzenie nie jest takie super. Nawet indyk - jak ktos go nie umie upoec to suchy wychodzi.


@Bloodaxis1: Wiele razy o tym słyszałam. Ty musisz kiedyś upiec, z gotujzwykopem zrobisz takiego jakiego nigdy nie jedli.
No to bardzo fajnie sie tam urządziłeś. Co porabiasz, pracujesz? Kurde, życie w NY, oczywiście jak się ktoś troche wysili musi być fascynujące, tyle wydarzeń, knajp, atrakcji, centrum świata.
  • Odpowiedz
  • 0
@hahaha322: W sumie to zupełnie inne zupki ale odkąd jest moda na ramen, można brać więcej makaronu i mięsa do rosołka ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@arinkao: można by pomylić z prawdziwością... gdyby nie jajko :P Jeszcze nie było mi dane skosztować ramenu (ani "ramenu") z jajkiem na twardo, ale chyba nie czuję potrzeby próbować ;D Polecam z miękkim.
  • Odpowiedz