Wpis z mikrobloga

@stanley___: Oczywiscie. Tylko z Konfa mamy szanse wrocic pod skrzydla Matuszki Rosji tam gdzie nasze miejsce. W ruskim mirze. Jak kiedys.

#!$%@? tam z Solidarnoscia, ofiarami ubeckiego rezimu i walka naszych ojcow o wolnosc od czerwonej zarazy.

Iks #!$%@? De
  • Odpowiedz
nie jest dobrą partią ale lepszej jeszcze nikt nie założył.

@stanley___: były lepsze libertariańskie, tylko niestety za mało kontrowersyjne i za mało religijno-opresyjne, żeby ktokolwiek się nimi zainteresował ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
po nagłośnieniu ustawa przeszła przez sejm i nawet coś się zmieniło w tej kwestii

@turfa8: Tzn co konkretnie się zmieniło? Co nagłośnili? Z tego co mówisz, to nawet nie był ich projekt. Przyznam, że nie wiem o jaką ustawę o zabytkach chodzi, ale jako że wiem, kto uprzednio rządził, no to co właściwie zrobiła Konfederacja, pomogła PiS przeforsować ich własną ustawę, która i tak by przeszła?
  • Odpowiedz
Oczywiscie. Tylko z Konfa mamy szanse wrocic pod skrzydla Matuszki Rosji tam gdzie nasze miejsce. W ruskim mirze. Jak kiedys.

@Niedobry: nie cpaj chłopie.
  • Odpowiedz
wypisz wymaluj:

@nietak7: Ty, parszywy folksdojczu, śmiesz porównywać ich do Targowicy, kiedy ty sam otwarcie przyznajesz się, że chcesz zrzec się niepodległości i oddać Polskę pod okupację Federacji Unii Europejskiej.
  • Odpowiedz
Tylko z Konfa mamy szanse wrocic pod skrzydla Matuszki Rosji tam gdzie nasze miejsce. W ruskim mirze. Jak kiedys.

#!$%@? tam z Solidarnoscia, ofiarami ubeckiego rezimu i walka naszych ojcow o wolnosc od czerwonej zarazy.

Iks #!$%@? De

@Niedobry: Tylko z Konfą nie mamy żadnych szans wrócić pod skrzydła Rzeszy Niemieckiej, tam gdzie według was nasze miejsce. To was najbardziej w Konfederacji boli.
  • Odpowiedz
Tutaj plusy dla listy zalet i dotychczasowych sukcesów Konfederacji:

- nie rządzą

@wstanczyk: oczywiście 200 plusów pod wpisem bordo bota, full legit no scam xD myślałem że już wam nie płacą, a tu proszę, wręcz chyba podwyżki poszły
  • Odpowiedz
@stanley___: Dobrze że są w rządzie bo potrafią się odezwać i zwrócić uwagę na różne sprawy, ale moim zdaniem większa ich ilość mogłaby być szkodliwa.
  • Odpowiedz