Wpis z mikrobloga

Przejrzałem sobie kanały youtuberow i piękne czyszczenie jest filmów z keydropa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#famemma #keydrop
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@odyn88: kurcze chciałem obejrzeć filmik z mojej ulubionej serii keydrop u mojego ulubionego youtubera isamu i coś ich nie mogę znaleźć ;/
  • Odpowiedz
@odyn88 czym ty się tak ekscytujesz od wczoraj? Został zablokowany to usuwają, co mają innego robić? XD

@Daddy2137: bo wcześniej przecież było ok, key drop nie budził najmniejszych wątpliwości, był legitną stroną na której mogłeś się uzależnić od hazardu, ale przecież to nic złego, jesteśmy dorośli i sami decydujemy czy się uzależnimy czy nie.
  • Odpowiedz
@turbine: Gdyby strona działała w Polsce legalnie, płaciła podatki, sprawdzała (jako-tako) graczy, pobierała podatek 12% od wygranej. Można by ją nadal reklamować. Czy wtedy byłaby jakaś różnica w potencjalnej szkodliwości?
  • Odpowiedz
@turbine: Gdyby strona działała w Polsce legalnie, płaciła podatki, sprawdzała (jako-tako) graczy, pobierała podatek 12% od wygranej. Można by ją nadal reklamować. Czy wtedy byłaby jakaś różnica w potencjalnej szkodliwości?

@diarrhoea: oczywiście że nie, te całe key dropy budzą we mnie wątpliwości odkąd je widzę i są reklamowane, to się nie różni niczym od grania w jednorękiego bandytę w kasynie, no może tylko tym że mogą manipulować wygranymi
  • Odpowiedz
@turbine: Hazard oparty o skiny od prawie 10 lat budzi kontrowersje. Youtuberzy otwierający swoje kasy 'na skiny', zachęcanie dzieci do hazardu, świadome reklamowanie scamu (bo umowa podpisana). Nawet na wykop wleciała kiedyś z płomieniem reklama strony z hazardem na skiny, bo lubiany tutaj youtuber nagrał filmik, "że no, ja nie wiem po co są te skiny, chciałem się ich pozbyć ale przypadkiem wygrałem je na ruletce (tutaj pada adres)" elo.
  • Odpowiedz