Aktywne Wpisy
Ketoprofen +14
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
Kolanka +294
Premier Morawiecki wystawił swój dom na sprzedaż, czyżby próba wyjścia z nieruchów na górce? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Zacząłem sobie suplementować witaminę c, msm na stawy i zamówiłem opaskę stabilizującą na łokieć. Dają coś te opaski?
#mikrokoksy
I tak, takie g---o może nieco ulżyć np. na łokieć tenisisty/golfisty, ale też pojedynczy pasek na okolicę lokcia byłby może skuteczniejszych.
Rozgrzewka, rehabilitacja, omijanie newralgicznych ćwiczeń, do czasu pozbycia się bólu. No chyba, że to lubisz.
Chociaż ogólnie samo już dość szybkie progresowanie niesie za sobą większe ryzyko różnych boleści i drobnych urazów i to niezależnie od wieku. Inną sprawą jest miara szybkości tego progresu...
Technika oczywiście jest kolejną kwestią, którą zawsze warto udoskonalić.