Wpis z mikrobloga

Trzeba dużo wysiłku oraz czasu,by sprowadzić inteligentne jednostki jakim jest gatunek ludzki,do tego abyśmy się zgadzali na własna zagłade i akceptacje dzisiejszej-normalnośći

Czy tego chcemy czy nie żyjemy w świecie gdzie nasza percepcja rzeczywistości jest zaplanowana aby nas kontrolować i sterować w jakimkolwiek kierunku,dlatego udało się zdestabilizować i zdemoralizować ludzkość w każdy możliwy sposób

zniszczenie rodziny
dzieci są indoktrynowane
życie w mega stłoczonych miastach
zakażone jedzenie,woda
militaryzm zamiast patriotyzmu
social media zastąpiły prawdziwe relacje i interakcje
zaaranżowane kryzysy i coraz większe opodatkowanie
niekończace się wojny i migracje
stres,depresje,alkohol,dragi
Wszyscy są podzieleni

Dzisiaj za powiedzenie,np.że są tylko dwie płcie można ponieść konsekwencje,wyskoczą z jakąś nowomową,czyli jakąś tam fobią i masz zarzuty,bo jakiś degenerat został urażony-to nie jest tak,że chce kogoś urażać,ale uważam,że w tak fundamentalnych kwestiach nie ma w ogóle o czym dyskutować,bo to jest po prostu chore

Ludzkość wielkimi krokami odchodzi od tego co dawało nam sile,bezpieczeństwo,cel oraz znaczenie
słabe,niemoralne,ignoranckie i pokłócone społeczeństwo jest łatwym celem
Meskość jest atakowane psychologicznie,kulturowo i biologicznie
Kobiety sa zastępowane w sporcie,świecie rozrywki i polityki przez facetów udających kobiety
Dzieci w szkolach są indoktrynowane,aby myślały ze pleć to kwestia wyboru

To co obecnie ma miejsce to jeden wielki #clownworld
#przemyslenia #polityka #gielda #swiat
  • 22
@Kotouak: przez to co widzę,w sensie-co ma miejsce na światowej arenie,to ciśnienie już mam mocno podniesione (szczególnie jak sie karaluchy zbieraja i kradną wszystko co jest w ich zasięgu)
@Kotouak: Kazdy ma prawo być sobą,zgadzam sie,tylko nie trzeba destabilizować narodu
Spoko,jeśli tak sądzisz to ok
Ja pomimo rozwoju widze sporo kontrowersji w jakim to kierunku to zmierza
Edzia to zawsze była oderwana od rzeczywistości i to grubo
@Questorius: jeżeli dzieciak z kolorowymi włosami "destabilizuje naród", to lepiej żeby taki "naród" nigdy nie powstał ¯\(ツ)/¯
A tak serio to uważam, że przesadzasz. Takie wyolbrzymianie bierze się po prostu z błędu poznawczego.
Minie moda na bycie "niebinarnymi", ci naprawdę niebinarni (wszyscy trzej) będą sobie żyli spokojnie wśród 99% binarnych I zobaczysz, że żadnej apokalipsy nie będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kotouak: nie napisałem dzieciaki z kolorowymi włosami tylko o popaprańcach mówiących o milionie płci i o tym,że psują głowy młodym ludziom,zaburzając rzeczywistość i poczucie samego ja..
Jak można dzieciaki wysyłać do klinik,aby usuneli częśćich ciala,bo im sie coś wydaje(przecież są kompletym dziecmi)zapałek w sklepie nie kupia,ale mogasobie zmienić płeć

W Holandi widziałem taki program,gdzie te degeneraty stoja przed grupą dzieci na widowni w studio i opowiadają o tym jaki to jest
@Questorius: Znaczy w sumie polityka monetarna panstw zachodnich ma tu niemale zaslugi, wiec w sumie tez masz nieco racji. Tylko co to ma do tego co wczesniej wypisywales?
Na skutki kreacji pieniadza i szerzej polityki gospodarczej i monetarnej panstw cywilizacji zachoidniej patrzymy od dekad.
@Aster1981: poza ogrpmnymi pieniędzmi idą ogromne wpływy
poprzez dodruk i finansowanie konkretnych gałezi gospodarki
Firmy jak technologiczne stają sie obrzydliwie bogate i nie wynika to z ich zaradności tylko chodzi o dofinansowania z publicznych pieniedzy np.sektor technologiczny i dzieki temu mogą sie rozwijać,otwierać w kolejnych krajach podbijać świat i kupować polityków,aby wprowadzali zmiany,ustawy z krórych bedą czerpały korzyści-i to już właśnie trwa bardzo długo i zgromadzili ciężarówki dolarów
Albo nieruchomości,taki black
@Questorius: nie wiem o co Ci teraz chodzi. Zaczeles od pisania glupotek o tym ze jest zle, podczas gdy nigdy nie bylo lepiej.

Teraz wjezdzasz z opisem duzych funduszy inwestycyjnych i dzialania dofinansowania dla branzy nowych technologii.

Co to ma do tematu?
@Aster1981: pisałes o polityce monetarnej,to sie po prostu do tego odniosłem,nie wiec co jest w tym niespójnego

to co ma miejsce,ta destabilizacja jest wynikiem za duzych wplywów poprzez dodruki i mówia nam jak mamy żyć,a oni zarabiaja na chaosie,wszechobecnych konfliktach itd.
i nie,nie sa to dobre czasy,bo dzisaij pieniadz nie ma w ogole wartości,skoro uważasz #!$%@?...e do końca swoich dni wiekszości ludzi w tym kraju,aby sobie kupic np.mieszkanie to mamy nieco