Wpis z mikrobloga

Czy uważasz ze Emporio Armani Stronger with You Intensely robi się zbyt popularne podobnie jak to jest z Dior Sauvage?
Natrafiam na coraz więcej takich informacji na tiktoku a akurat dokładnie dzisiaj kupiłem XD a unikam Sauvage właśnie po to żeby nie być jak każdy pierwszy lepszy NPC
#perfumy

jak wyżej

• za dużo ludzi to nosi podobnie jak Sauvage 50.6% (42)
  • to nie jest jeszcze tak popularne 49.4% (41)

Oddanych głosów: 83

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amenotejiikara nie, bo większość osób nie używa w ogóle perfum jeśli chodzi o facetów. Jeśli zaś używają to pewnie zwykłą wersję. Nie ma co zwracać ma to uwagę, bo po prostu jak masz ochotę to psikasz.
  • Odpowiedz
@Mafieusz: tak bo Mateusz z korpo zastanawia się co użyć w zależności od temperatury zamiast zrobić overspray xd Norniki perfumowe mają 1 może raz na sto 2 flakony i lecą nimi bez opamiętania
  • Odpowiedz
@Amenotejiikara: wszyscy mówią ze sauvage jest zapachem dla npc, ale jak gdzieś wchodzisz to zazwyczaj dostajesz propsy bo nikt nie jest w stanie rozpoznać ze to sauvage a skupiają się bardziej na tym ze ładnie pachnie
  • Odpowiedz
@Amenotejiikara: Nie wiem skąd ten mit o tym że co druga osoba pachnie Sauvage. Może kiedyś faktycznie każdy kupował te perfumy, ale ja od dawna na nikim ich nie czułem. Druga sprawa - w Polsce mało który facet używa perfum, jak już co jakiś psikacz pokroju LaRive a nie Dior.
  • Odpowiedz