Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +241
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
![gymw8nhnzd - Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem ty...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/c0ad70c2b32fbd06d758c88d82f5394e4793a13ca2b6f93dc738a0ef65a7cb5a,w150.png)
źródło: IzaLot
Pobierz![LewCyzud](https://wykop.pl/cdn/c3397992/LewCyzud_rtWIVWdSjO,q60.jpg)
LewCyzud +36
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
![LewCyzud - #apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, ż...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/156a58d49b3164d3c09a7eb650defdb29518d9b7d1a19cf4b435c7842123cda7,w150.png)
źródło: IMG_5108
Pobierz
Ja rozumiem dużo ale ten gość zasłużył już dawno na bana bo przegina pałę ostro manipulując. Zgłaszałem nawet jego manipulacje do moderacji ale jak się można domyślić odrzucili pomimo dostarczenia dowodów.
I tak się żyje powoli na tym wykopie...
@a__s @m__b gratuluję moderacji.
#izrael #palestyna #moderacjacontent #uniwersumukraina #polonofobia
źródło: IMG_20231116_170313
Pobierz@Aquamen: Ojej, to w taki razie od teraz będzie zgłaszał @Nerlo_ajcats razem z jego kolegami.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu