Aktywne Wpisy

brzusio +760

nad__czlowiek +24
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #it #pracbaza #korposwiat #kryzys #zwolnienia
Ja #!$%@?, 2024 rok to będzie prawdziwa plaga zwolnień. Wszyscy mówią, że kryzys dopiero się rozkręca i być może w 2025 będzie wyhamowywał. Dzisiaj spotify postanowił zwolnić 1500 osób ~17% załogi a nawet jeszcze nie mamy nowego roku xD
Ja #!$%@?, 2024 rok to będzie prawdziwa plaga zwolnień. Wszyscy mówią, że kryzys dopiero się rozkręca i być może w 2025 będzie wyhamowywał. Dzisiaj spotify postanowił zwolnić 1500 osób ~17% załogi a nawet jeszcze nie mamy nowego roku xD
Spotify is eliminating about 1,500 jobs, or about 17% of its workforce, in its third round of layoffs this year as the music streaming

#gdansk #trojmiasto #kolizja
No kto by się spodziewał przymrozków w połowie listopada.
Nie posypali solą bo nie spodziewali się przymrozka jeszcze, Gdyński ZDiZ był szkolony z pogody i potencjalnych warunków, ale widać ni #!$%@? nie potrafią analizować nadal..
Ja dzisiaj jeździłem trochę samochodem po trójmieście i jakoś nie spowodowałem żadnego wypadku ani kolizji.
Ludzie wmawiają sobie, że nie muszą wymieniać opon itd. a później mamy paraliż na drogach i wina oczywiście nie właścicieli aut.
Opony należy wymienić co 30-50 tys
@BreathDeath: W obu tych krajach w okresie od października do kwietnia można jeździć na oponach z kolcami, które są u nas całkowicie zakazane xD
To była dzbanie gololedz i gwarantuje Ci ze tez byś był na barierkach że swoimi premium zimówkami.
Jechałem rano na zimówkach i jakoś nie wylądowałem na barierkach.
Myślałem, że mówimy o lekkim przymrozku.
@Iskaryota: Można, ale nie trzeba. To jest różnica.
Inna sprawa to ubity śnieg czy błoto gdzie zimówki mają gdzie się wgryźć.
Sam się o tym przekonałem jak poleciałem na skrzyżowaniu prosto jak strzała bo pod warstwą śniegu był lód, zimówka nic mi w tym nie pomogła i zatrzymałem się po drugiej stronie na pasie zieleni. Miałem tyle szczęścia że