Przeprowadzalem sie ostatnio z Brighton do London. W London mam swoje mieszkanie,splacony kredyt w ktorym ostatnie lata mieszka moja byla zona z synem. Zapowiedzialem ze wprowadzam sie na 2-3 miesiace dopoki nie ogarne pracy i nowego mieszkania. Praca jest,w domu malo przebywalem bo wiekszosc czasu w pracy a wolne w Brighton ale... Byla zona poszla do sadu i stwierdzila ze jest zestresowana moja obecnoscia a dodatkowo ja wracam pozno z pracy przez co ona nie moze spac. Nie dzielilismy pokojow ani nic,unikalem jej jak ognia bo kobieta jest jebnieta ale to wystarczylo aby dostac od sadu eksmisje na miesiac do sprawy bez zadnego uprzedzenia,h-j. Pomieszkalem troche w firmowym mieszkaniu,troche w air bnb a wczoraj mialem sprawe-sedzia natury Bidena,80 lat,ledwo kojarzacy i bez zadnej checi prowadzenia sprawy. Zalaczylem dokumenty ze mieszkanie jest moje,mortgage free,referencje z pracy o nadgodzinach aby udowodnic moj niebyt w domu ale co z tego,nawet nie zostalo to odczytane,dostalem ewikcje na nastepny rok...:) Generalnie malo mnie to boli bo wlasnie wynajalem mieszkanie ale fakt jak niewiele potrzeba aby sie kogos pozbyc,poplakac w sadzie i udac ofiare....
@chef_r2r: niestety biały chłop w zachodnim świecie jest pogardzany,
żeby tego uniknąć ktoś kto się wiąże z Baba nawet nie biorąc ślubu (bo to podchodzi obecnie pod zapędy masochistyczne)musi kupić dom na siebie przed związkiem, i znaleźć innego faceta,kumpla z którym się zamieni domami, i nawzajem sobie płacą wynajem.
Wtedy nie może cię baba wyrzucić z domu bo nie mieszkaliście w twoim domu. W twój jest okupowany przez tego innego gościa z jego dziewczyna i
@chef_r2r: dodatkowo podam przykład jakie sytuacje się obecnie dzieją.
Chłop ma chałupę na kredyt, bierze ślub, robi dzieci, następnie rozwód, chłop dostaje kopa w doope z własnego domu, Baba se sprowadza nowych facetów do chłopa chałupy i może się z nimi r----ć i mieszkać a Chłop musi na to wszystko płacić. Tak to jest legalne. Co te lewaki zrobiły z tym światem to jest niepojęte.
Przeprowadzalem sie ostatnio z Brighton do London. W London mam swoje mieszkanie,splacony kredyt w ktorym ostatnie lata mieszka moja byla zona z synem. Zapowiedzialem ze wprowadzam sie na 2-3 miesiace dopoki nie ogarne pracy i nowego mieszkania. Praca jest,w domu malo przebywalem bo wiekszosc czasu w pracy a wolne w Brighton ale...
Byla zona poszla do sadu i stwierdzila ze jest zestresowana moja obecnoscia a dodatkowo ja wracam pozno z pracy przez co ona nie moze spac. Nie dzielilismy pokojow ani nic,unikalem jej jak ognia bo kobieta jest jebnieta ale to wystarczylo aby dostac od sadu eksmisje na miesiac do sprawy bez zadnego uprzedzenia,h-j.
Pomieszkalem troche w firmowym mieszkaniu,troche w air bnb a wczoraj mialem sprawe-sedzia natury Bidena,80 lat,ledwo kojarzacy i bez zadnej checi prowadzenia sprawy.
Zalaczylem dokumenty ze mieszkanie jest moje,mortgage free,referencje z pracy o nadgodzinach aby udowodnic moj niebyt w domu ale co z tego,nawet nie zostalo to odczytane,dostalem ewikcje na nastepny rok...:)
Generalnie malo mnie to boli bo wlasnie wynajalem mieszkanie ale fakt jak niewiele potrzeba aby sie kogos pozbyc,poplakac w sadzie i udac ofiare....
#uk #polkizagranica
żeby tego uniknąć ktoś kto się wiąże z Baba nawet nie biorąc ślubu (bo to podchodzi obecnie pod zapędy masochistyczne)musi kupić dom na siebie przed związkiem, i znaleźć innego faceta,kumpla z którym się zamieni domami, i nawzajem sobie płacą wynajem.
Wtedy nie może cię baba wyrzucić z domu bo nie mieszkaliście w twoim domu.
W twój jest okupowany przez tego innego gościa z jego dziewczyna i
Chłop ma chałupę na kredyt, bierze ślub, robi dzieci, następnie rozwód, chłop dostaje kopa w doope z własnego domu,
Baba se sprowadza nowych facetów do chłopa chałupy i może się z nimi r----ć i mieszkać a Chłop musi na to wszystko płacić.
Tak to jest legalne.
Co te lewaki zrobiły z tym światem to jest niepojęte.