Aktywne Wpisy
Malenaa +107
Rzuciła mnie przez SMS xD szybko poszło
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Megasuper +53
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
Najbardziej wczoraj mnie rozbawiło zdanie Ziobry, że oni (PO, TD, Lewica) też kiedyś będą w opozycji i wtedy ich rozliczą ze wszystkiego.
Nie oddali jeszcze władzy po 8 latach i już podsumowują rządy na 4 lata do przodu, trybunał stanu dla tego dałna to jest mus, tego oczekują wyborcy. #polityka
Nie wiem co będzie, ale na pewno będzie ciekawie.
zero pod trybunał, zlikwidować tvpis, to są priorytety
@AdamMechanik: Wszyscy posłowie oprócz PISu to 266 mandatów. Żeby postawić ministra przed Trybunałem Stanu trzeba 276 głosów (3/5 głosów). Żeby postawić Ziobrę przed TS 10 posłów PISu musiało być zagłosować za + wszystkie inne kluby.
Dodatkowy smaczek: to jest najprostsza część procedury, bo sam TS został pomyślany tak, żeby nie działał xd To jest fikcja stworzona przez polityków.
@zjadlbym_kebaba: tego z sopranos sobie nie przypominam
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: na 100% nie jestem pewna, ale chyba ten od zegarka siedzi w areszcie już chyba całkiem długo, za co najśmieszniejsze łapówy na ukrainie, bo tam drogi pojechał budować czy coś, za to 2 pisowców zostało skazanych wyrok nieprawomocny