@power-weak: wolność słowa nie zwalnia z odpowiedzialności za nie. ty możesz mieć gdzieś, ale w naszym kraju prawo zabrania znieważania flagi. jeszcze niedawno ludzie umierali po to, żebyś mógł dziś spędzać święto niepodległości na wykopie.
@power-weak: ( ͡°͜ʖ͡°) nie musisz mieć problemu. wystarczy, że jest na to paragraf. nie musisz mieć też problemu z tym, żeby wyjść na miasto powiedzieć chłopakom w bramie, że ich matki to kurtyzany.
Nigdy nie powiedział że ludzie w Polsce powinni tak robić dopóki jest to nielegalne to niech nie robią tego ja po prostu mówię że mam gdzieś takie zachowanie prywatne
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
#marszniepodleglosci #bekazlewactwa
Gdzies mam to czy ktoś obraża flagę LGBT UE czy nawet Polski (wolność słowa)
No tak chodziło mi o to że mam to gdzieś bo według mnie takie zachowanie zalicza się pod "wolność słowa"
No nie ale w przypadku flag nie mam problemu (jakiegokolwiek)
Nigdy nie powiedział że ludzie w Polsce powinni tak robić dopóki jest to nielegalne to niech nie robią tego ja po prostu mówię że mam gdzieś takie zachowanie prywatne
Dzięki