Aktywne Wpisy
NightRock +174
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Są ludzie, któzy nadal nie wrzucają ogłoszeń do netu.
A po za tym dzisiaj chyba nigdzie indziej się nwi wrzuca niż na portale, które podałeś.
Ja znalazłam swoje na olx i udało mi się bezpośrednio dorwać, ale decyzję trzeba było podjąć szybko. Polecam dodać sobie wyszukiwanie o określonych parametrach do ulubionych - gdy tylko się pojawi coś nowego, będziesz szybko wiedział.
Korzystanie z biur nieruchomosci i zlecanie im poszukiwania ma czesto sens - mozna zobaczyc mieszkanie zanim pojawi sie na portalach i byc pierwszym w kolejce.
Ostatnie mieszkanie ktore sprzedawalem nie pojawilo sie nawet na portalu - info dostali agenci aby wpadali z klientami, oraz moi klienci i obserwujacy w social media (nie biore prowizji od kupujacego wiec mam wywalone czy kupuje klient agencji, czy
Ale generalnie ciężko było znaleźć coś bez pośrednika, a i pośrednicy to czasem takie #!$%@? które mają na
W marcu byłam chętna na jedno mieszkanie (bez bk2%) i babeczka wycofała ofertę z rynku, żeby wystawić ją po 4 miesiącach przez innego pośrednika za 50k więcej. Zagadałam do