Aktywne Wpisy
Quzin +12
Powiedzcie mi ale tak szczerze, jak to możliwe że na PO uzyskała 1/3 głosów. Pewnie wśród łykopków są też głosujący na PO. Powiedzcie mi, ale tak szczerze, jak to jest głosować za opcją anty-polską i pro-niemiecką? Wy jesteście tego świadomi czy tak nieświadomie zagłosowaliście za opcją niemiecką? Proszę o szczere wypowiedzi, jestem ciekawy waszego toku rozumowania.
#po #wybory #pis #konfederacja #4konserwy #neuropa
#po #wybory #pis #konfederacja #4konserwy #neuropa
Lenalee +7
#mirkowyzwanie (2/2)
Wrzucam w nowym poście, chciałam to rozdzielić, bo przy okazji taguję #glupiewykopowezabawy #coto #cotojest
Zgadujcie XD
2. Jesienne wyzwanie fotograficzne. Wybierz dwa z trzech tematów: przyroda na wyciągnięcie ręki, to lubię lub nie odgadniesz. Zaskocz nas!
chociaż w sumie pasuje też to lubię, więc jest dwa w jednym ^^
Wrzucam w nowym poście, chciałam to rozdzielić, bo przy okazji taguję #glupiewykopowezabawy #coto #cotojest
Zgadujcie XD
2. Jesienne wyzwanie fotograficzne. Wybierz dwa z trzech tematów: przyroda na wyciągnięcie ręki, to lubię lub nie odgadniesz. Zaskocz nas!
chociaż w sumie pasuje też to lubię, więc jest dwa w jednym ^^
Łucja szpileczki w Kukiza, ale i tak delikatnie go traktuje.
Po programie tylko raz się do niej odezwał na Insta po tym jak hejt się wylał, że ją wywalił.
Przyznała, że Kukiz jej wprost powiedział, że wybiera mongołkę, bo ich jako parę grupa nie zaakceptuje xD
Pandora głównie o Kukizie była. Grupa chciała, żeby Sroch odpadł, ale Kukiz tak się zbłaźnił odpowiedziami, że on poleciał.