Wpis z mikrobloga

@KapitanOdwiert: Mięso z psa zmielonego razem z budą ale jak sobie przypomnę jak 20 lat temu żarłem takie na giełdach i było to tak pyszne, że aż wyryło mi trwałą rysę na mózgu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KapitanOdwiert: obawiam się, że to nie było "pyszne", dzisiaj najpewniej nie byłoby nawet dobre. Przykro mi odbierać Wam wspomnienia dzieciństwa.
Było po prostu inne od mielonych i innych kaszanek z cebulą, smażonej mortadeli czy co tam się lepszego lub gorszego jadało na przełomie wieków. Sam jadałem takie rzeczy (chociaż rzadko) i możliwość zjedzenia takiego burgera z budy przy dworcu czy innego kebsa to było małe święto, ale dzisiaj już bym się
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: #!$%@? z dupy xD. Nie jadłem kaszanek z cebulą ani mortadel. Dzisiaj mam dostęp do restauracji każdej możliwej kuchni i brakuje mi właśnie miejsca żeby #!$%@? hamburgera z psa za 5 plnow w napompowanej bulce. Jak chce znajomych namowic na zapyziałego kebaba za 12 plnow to każdy narzeka i stęka :/
  • Odpowiedz
@KapitanOdwiert: w 2010 roku mozna było takiego kupić za 5 zł w budzie przy petli na Metrze Wilanowska. Z serem był za dodatkową złotówkę. Ileż ja bym dał żeby znowu moc cie spróbować
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz