Aktywne Wpisy
Milo900 +27
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.4% (2934)
- nie 13.6% (462)

mackbig +372
I tak największa beka z tego gościa. MKOL dodał 37 konkurencji z pływania, żeby USA nabijało medale a potem mówią, że to najlepszy sportowiec w historii xD Ciekawe jak jakiś koszykarz czy tenisista miałby z tym wygrać? By musieli dawać medal za każdy set i i tak nie wiem czy miałby tyle samo szans. Pływacy to najbardziej przereklamowani medaliści.
#paryz2024 #olimpiada
#paryz2024 #olimpiada
źródło: phelps-medals
Pobierz

To ci się dziadu styki poprzepalają za 3 tygodnie xD
#tvpis
@Aguirre_gniew_brzozy: Nikt nie ma szklanej kuli. Ale kazdy z IQ wiekszym od ameby wie ze na pewno morawiecki rzadzil nie bedzie.
Pomimo ze dlugopis vel adrian bardzo by tego chcial. Nawet kretyn wie ze to nie wypali. No ale niektorzy maja nadzieje.
@ScypioAfricanus: I to by sie zgadalo bo jak napisalem:
Polaczenie kropek pozostawiam czytajacym ten komentarz,
Też uważam że to mało prawdopodobne, ale jednak nie mam stuprocentowej pewności.
@sprzedawca_jaj: Za duzo mord do przekupienia. I ze zbyt wielu opcji.
Przekupic mozesz kilku, kilkunastu max. Ale potrzebuja wiecej by rzadzic.
Jasne ze pewnosci nie mam bo polska to stan umyslu i nigdy nie mozesz byc pewien za politykow. Tutaj pelna zgoda. Ale teraz serio prawdopodobienstw jest cholernie male - wrecz pomijalne. Za duzo do przekupienia.
@sprzedawca_jaj: Ja tam unikam optymizmu. Ale jak teraz tak nie bedzie to serio strace wiare w to spoleczenstwo. Nie widze innej opcji.