Aktywne Wpisy

bialykruczek +41
Staramy się z różową o dziecko już ponad 8 miesięcy. Różowa, w każdym miesiącu kiedy okazuje się że znów nic, popada w histerię.
Chciałbym jakoś pomóc ale w kraju w którym mieszkamy, każde wyjście do lekarza to są kwoty przekraczające budżet a za darmo nie ma nic. Pewnie w PL są jakieś poradnie gdzie można za parę tysięcy coś zdziałać? Ale i tak się nie wybieramy, może za rok. Nie bardzo się
Chciałbym jakoś pomóc ale w kraju w którym mieszkamy, każde wyjście do lekarza to są kwoty przekraczające budżet a za darmo nie ma nic. Pewnie w PL są jakieś poradnie gdzie można za parę tysięcy coś zdziałać? Ale i tak się nie wybieramy, może za rok. Nie bardzo się

KKKas +173

źródło: 3432dfsadasd
PobierzCzytaj więcej na Prawo.pl:
https://www.prawo.pl/prawo/mahomet-pedofilem-wyrok-trybunalu-w-strasburgu,332791.html
@Kinda: czyli według TSUE nim nie był...
@Kinda: a kim według ciebie jest ktoś, kto współżyje z 12-latką? Bo nie wiem czy wiesz, ale przez tysiące lat było to normalne, w tym w Polsce, a w takim Watykanie było to legalne jeszcze do 2013 roku...
@r4x4: aby ślub był ważny, małżeństwo musiało zostać skonsumowane, i to przy świadkach...
Czy s--s z 12-latką to nie p-------a?
@Nieszkodnik: technicznie rzecz biorąc, nie. To hebefilia
@SzlachcicPolny: a prawnie?
Ja majac 12 mialem 170 wzrostu i poped plciowy a majac 9 bylem misiem co sie bawil platikowymi pistoletami
@DuzyRomek: czyli dla ciebie s--s z 12-latkami jest OK, dobrze zrozumiałem?
Sorry myslalem ze Ty usprawiedliwiasz s--s mohameta z 9 latka twierdzac ze kiedys to bylo normalne z 12kami
Jezeli oboje uwazamy ze to obrzydliwe I byl zwyklym pedofilem to jestesmy on the same page
@DuzyRomek: nie usprawiedliwiam, ale wtedy normy kulturowe były inne, niż teraz. Tak jak już pisałem - do 2013 roku w Watykanie s--s z 12-latkami był OK, nieprawdaż?
12 latke jeszcze sie da znalezc juz rozwinieta
9 nie ma szans
@DuzyRomek: wiesz ile lat miała najmłodsza matka?