Aktywne Wpisy
4x80 +71
No ja #!$%@?. Wystawiłem zestaw czasopism na OLX - jakiś gość pisze czy może osobno jeden numer. Odpowiadam że nie i myślę że fajrant, ale nie. Teraz się dowiaduje że dostałem ocenę negatywną ocenę od kupującego: "Pan nie chciał mi sprzedać osobno jeden numer".
To jest normalne że ludzie mogą ci wystawić ocenę za sprzedaż nie kupując od ciebie niczego?
#olx #januszeolx #allegro
To jest normalne że ludzie mogą ci wystawić ocenę za sprzedaż nie kupując od ciebie niczego?
#olx #januszeolx #allegro
#polska #bekazpisu #bekazprawakow #mecz #boniek #heheszki
Generalnie dla mnie nie ma tu żadnej pozytywnej postaci.
Czarnek to gupi #!$%@? jakich mało, i wstawił kadr gdzie Boniek
@raster44:
@itseracub:
Serio zakładacie, że każdy wie kim jest Wildstein? Rozumiem waszą pasję do oglądania telewizji i dziennikarzy, ale ona bynajmniej nie jest powszechna.
@raster44: Przecież Boniek tylko wyśmiał głupotę, którą palnął grzecznie wykonujący dziś partyjne rozkazy Wildstein na temat "autorytetu prawniczego" Przyłębskiej.
@itseracub: To co powiedział Wildstein było tak głupie, że nie potrzeba być ekspertem politycznym, by to wyśmiać. W dodatku w ogóle polityki nie
@itseracub: xD. Jak niby? Przecież pokazał, że typ go nie może obrazić, bo nie ma zdolności honorowej.
@itseracub: ale nie jest ignorantem, bo Wildstein to nie jest osoba znana. Przecież już ci to wyżej wytłumaczyłem :). Znaną osobą to jest Boniek.
Na koniec: Tak, wiem, widać: jesteś osobą tego typu, która nie może przyjąć do wiadomości że ktoś może wyśmiać choćby i nawet najohydniejszego partyjniaka, jeśli tylko to twoja ulubiona partia.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wypowiedź Bońka "kim jest ten typ" można rozumieć także jako "to dziennikarz czy pochlebca partyjny", lecz Czarnek jako że nigdy nie był zbyt lotny to standardowo nie skumał...