Pokłóciłem się z rodzicami i chyba będę musiał się wyprowadzić. Musze sobie znaleźć pracę, najlepiej za granicą z zakwaterowaniem, bo nie mam pieniędzy na wynajem nawet jednego pokoju.
@cichy-spokojny-grzeczny: wiem, że to zabrzmi absurdalnie, ale kłótnia rozpoczęła sie od pytania "o której powinniśmy jechać na cmentarz", a skończyliśmy na poważnych tematach, chyba miarka się przebrała, nie dam rady dłużej z nimi mieszkać
@cichy-spokojny-grzeczny: neetuje bo mam zasiłek 700zł, starczy na jedzenie i opłaty za internet i telefon, mam problemy ze zdrowiem, teraz będę miał kolejne wizyty u neurologa, laryngologa i ofcors psychiatry, gdyby nie zdrowie to poszedłbym do pracy, mam zdane prawo jazdy na c+e ale jestem w tej chwili niezdolny jeździć, wszystko jest #!$%@?
Co byście poradzili na notoryczne włamania do bloków ? Policja nie daje rady a ostatnio mocno się nasiliły. Łapanie za klamki, okradzione komórki lokatorski. Nawet główne drzwi od klatki są pokiereszowane bo ktoś próbował przez nie wejść. #wlamania #kradziez #zlodzieje #wroclaw
#przegryw