Aktywne Wpisy
volumenis +79
Cześć Mirki i Mirabelki, w ubiegłym miesiącu miałem okazję jeździć trochę Tesla Cybertruck po Kalifornii.
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
McBreed +297
Wybierz się na urbex do opuszczonego/zapomnianego miejsca
Specjalnie wyciągam rower, żeby zrobić swoje #mirkowyzwanie. Po jakichś chyba dwóch miesiącach od ostatniego pedalowania, okazuje się, że przerzutki się rozregulowały ale wuj tam, nie chce mi się tego robić, bo dzień jest za krótki, a pogoda zbyt ładna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teren jest górzysty, więc kiepsko się jechało, ale ostatecznie wykręcone 51km i zdobyte 900m przewyzszeń, no i pogravelowane trochę po szutrach i leśnych ścieżkach. Po drodze były piękne jesienne winorośla, olbrzymie sekwoje, które sprowadzony do Niemiec z Kalifornii ze 150 lat temu i wciąż nie osiągnęły swoich prawdziwych rozmiarów, bo mają teraz około 50 metrów wysokości, a mogą dociągnąć przez kolejne setki lat aż do 150 metrów.
Na koniec udało mi się dojechać na opuszczony zamek Burg Löwenstein. Niestety wieża była tym razem zamknięta, choć napisane mieli, że w święta jest otwarta. Cóż, ominął mnie widok na dolinę Neckartal
#rower #gravel
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki