Wpis z mikrobloga

@krucjan: ja bym poczekał bo się może zacząć babrać jak szew puści ewentualnie jak puści i się nie bedzie babrać to się nie zrośnie dziąsło i będzie "kieszeń"
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@FakeAccount_ to nie jest takie łatwe, przy takich ilościach żarcia całą morda wykonuje heroiczną pracę, a akurat taki kebab w grillowanej picie jest dość wymagający. Czasem jest wręcz tak, że żołądek jeszcze daje radę, ale szczęka już wysiada od mielenia.
Zobacz sobie zresztą żuchwy zawodowych #!$%@?, np. Jamesa Webba albo Matta Stonie.
To nie jest kaszka z mleczkiem, to będzie ostry #!$%@? dla mordy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@pepek84 zobaczę jak będzie, ale nie ukrywam, że podjadłby człowiek anakondy a i chciałbym regularnie co dwa tygodnie w weekend robić film.
  • Odpowiedz