Wpis z mikrobloga

Śmieszne, bo byłem akurat na politechnice na mechanice i dobrze wiem że nie ma ona nic wspólnego z pracą mechanika :D

@Paranoija: Z pracą mechanika pewnie nie, ale nie powiesz, że ktoś interesujący się od małego mechaniką nie znajdzie tam nic dla siebie użytecznego.

I jak ktoś tu bije chochoła to Wy, próbując umniejszyć niewykształconym
  • Odpowiedz
@wstanczyk:

ktoś interesujący się od małego mechaniką nie znajdzie tam nic dla siebie użytecznego

To tak jakbyś proponował nastolatkowi który lubi gotować iść na jakąś nie wiem, biotechnologie gdzie będzie w laboratorium szukał nowych aromatów do pieczenia.

Ale
  • Odpowiedz
@ItsGrN: @Kryspin013 na #!$%@? się prójecie jak to prawda jest. Od 15 lat to jest jeden wielki JOKE, ile to razy łapałem profesorów na kłamstwie w ich dziedzinach i to najlepsze - do zweryfikowania w 30 s. Syf nie jest winą studentów, tylko systemu.
  • Odpowiedz
@ItsGrN

@merriweatherpostpavilion: nie dyskutuje z klasą niższą sorry jak wejdziesz tam gdzie ja czyli do klasy średniej to pogadamy

@ItsGrN 11 tysięcy akcji w dwa lata, a to tylko jazda po konferencji...musisz mieć naprawdę ciekawe życie "panie klasa średnia", a to tylko wykop, a na bank masz inne social media. Czy ty masz jakiś znajomych z którymi się spotykasz w prawdziwym życiu i rozmawiacie, a nie gęby w
  • Odpowiedz
Śmieszne, bo byłem akurat na politechnice na mechanice i dobrze wiem że nie ma ona nic wspólnego z pracą mechanika :D

@wstanczyk: xdddd jaki typek, nawet jak wejdziesz na najprostszą Wikipedie to odrazu ci powie że mechanika to nie bycie mechanikiem xdd w chipsach ci ludzie losują rekrutacje czy jaki #!$%@?
  • Odpowiedz
@Paranoija: chłopie poszedłeś na studia które zamiast obejrzeć co w nich będziesz robił to chyba losowałeś że ci wypadnie,przecież to już świadczy o twojej inteligencji
  • Odpowiedz
@kozackikozak:

Obecnie okolo 50% kobiet ma wyksztalcenie wyzsze. Jezeli ta liczba jest przekroczona, to oznacza, ze bardziej prestiżowe jest posiadanie 3 cyfrowego iq niz ukonczenie studiow xD(a UE zapowiedziala ze jednym z jej celow jest zwiekszenie poziomu wyksztalcenia wyzszego- czyli bedzie jeszcze niższy prog jak to zrealizuja). Mowie to jako gosc co studiowal infe na UW.

Obecnie najglupsza osoba jaka znalizcie z licbazy ma studia. Jezeli ktos, kto skonczyl liceum nie ma studiow, to jest chyba bardziej prawdopodobne, ze miala problemy finansowe, psychiczne(zle leczone ADHD, fobia spoleczna, depresja), albo poprostu nie chciala niz ze byla za glupia albo zniezdyscyplinowana zeby
  • Odpowiedz
brzmisz jakbyś sam pracował od 25 lat w polskiej fabryce pierdów xD

@Kryspin013: bo system, w którym ktoś kto pracuje 25 lat w fabryce pierdów opłaca w podatkach studia z europeistyki dla bananków to uczciwy system. Sorry, ale jak ktoś robi w fabryce smrodu to zazwyczaj jednak coś produkuje. Studiowanie wielu kierunków jest jak hobby (a nawet wszystkich tylko jak kogoś interesuje medycyna to ludzie z chęcią mu za jego
  • Odpowiedz
@Medb: ??? xD o czym Ty mówisz w ogóle? Ty nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz prostego posta, to dopiero świadczy o Twojej inteligencji. Temat odnosił się do hipotetycznego chłopaka a nie mnie xD
  • Odpowiedz