Aktywne Wpisy
kinkykylie +271
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
janek_kombajnista +248
Siedzę ponad rok jako tester w automotive teraz.
Pracuję z jakimiś dziwnymi niszowymi rzeczami, co będzie cud jak gdziekolwiek indziej chociaż o tym usłyszę...
Do tego nie mam wyższego wykształcenia więc szanse na awans w branży słabe.
Myślę żeby pójść na juniora admina Linuxa albo coś podobnego.
Byle nie typowy helpdesk.
#pracait #it #linux
do mnie ktos ostatnio na rekrutacji wyskoczyl ze zmieniam projekt co 2 lata, no bo jak to "projekt" to projekty kiedys sie koncza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przegrywam_przez_miasto: Gdzieś kiedyś czytałem badania naukowe to mówiły, że ponad rok (chyba było 1 rok i 3 msc) w jednej pracy nie ma negatywnych skutków podczas kolejnej rekrutacji.
@przegrywam_przez_miasto: Jezeli będziesz się przykładał do roboty i jej nie olewał to szanse są niewielkie żebys odpadl, ale może oczywiście tak się zdarzyć.
Tylko jak nie nowa praca to co? W starej juz będziesz do końca życia? Bo gdzie nie pójdziesz będziesz mógł odpaść.
@przegrywam_przez_miasto: To daj jak coś znajdziesz.
Jak powiem że niszowe technologie to raczej słabo - bo mogą się bać że u nich też jest coś niszowego xd
No tyle że w automotive to już serio jest z tym przesada.
Uczę się sygnałów z protokołów które powstały tylko na potrzebę projektu itd.