Brak kontaktu z ludźmi ma wiele plusów. Nie wydaję kasy na głupie wesela, spotkania ze znajomymi itd (taksówki, alkohol itd). Nie muszę się zadawać z głupimi polczyskami #p0lka Praktycznie w ogóle nie choruję bo nie mam się od kogo zarazić. Nie tracę czasu na głupie rozmowy i spotkania. #psychologia #samotnosc
@DrCieplak fajnie że potrafisz się z tego cieszyć. Mam to samo co ty i - zamiast na spotkania tracę czas przed ekranem - nie wydaje kasy na głupie spotkania, ale nie wydaje jej na nic bo nic mnie nie cieszy xD
Wesela imprezy akurat się cieszę bo nie lubię dużych imprez. Ale lubię wyjść w małym gronie zaufanych ludzi, niestety nie ma z kim (╥﹏╥)
@DrCieplak tez zaczalem widziec wiecej plusow. Kiedys lubilem gdzies pojechac ze znajomyki, bo tak sie powinno, bo inni tak robia i trzeba stwarzac pozory normalnosci xD ale nic nie zmieni faktu, ze regeneruje sie w samotnosci i wychodzi mi to na dobre w ostatecznym rozrachunku. Najlepiej kierowac sie swoimi potrzebami albo ich brakiem. A one sie moga zmienic. Przykladowo, juz nie czuje potrzeby picia po barach z kumplami, a za gowniarza lubilem
- zamiast na spotkania tracę czas przed ekranem
- nie wydaje kasy na głupie spotkania, ale nie wydaje jej na nic bo nic mnie nie cieszy xD
Wesela imprezy akurat się cieszę bo nie lubię dużych imprez. Ale lubię wyjść w małym gronie zaufanych ludzi, niestety nie ma z kim (╥﹏╥)
Najlepiej kierowac sie swoimi potrzebami albo ich brakiem.
A one sie moga zmienic. Przykladowo, juz nie czuje potrzeby picia po barach z kumplami, a za gowniarza lubilem