Aktywne Wpisy
Sigfried +78
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +223
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
W tym chlewie, w 2023 roku mimo iż choroba jest doskonale znana i zagraża życiu, nie ma absolutnie żadnej machiny, absolutnie żadnego systemu leczenia żeby zapobiegać samobójstwu. Oto 16 lat waszych rządów platformy i pisu.
Dumni jesteście z siebie? Jeszcze moja renta jest zajęta przez komornika, nie jest przyznawana na stałe, jednocześnie jestem niezdolny do pracy a jednocześnie mnie do tej pracy wysyłają, jeszcze z tych pieniędzy nie da się żyć
Ten kraj to piekło
#polityka #polska #konfederacja #4konserwy #bekazprawakow #bekazlewactwa
z fartem
TO JEST KURVA JBANY ŻART CO
Idziesz do placówki oddziału zdrowia psychicznego, mówisz w recepcji że przyszedłeś bo chciałeś popełnić samobója, dostajesz kwestionariusz zdrowia psychicznego w którym wypełniasz częstotliwość myśli samobójczych, ocenę ryzyka, opisujesz dokładnie w polu co się dzieje i
Jak ja bym chciał popełnić samobójstwo to nie poszedłbym do oddziału zadnego zdrowia psychicznego tylko poszedłbym do miejsca w ktorym chce umrzeć i tam bym zrealizował swój który sam sobie obrałem i do realizacji którego samodzielnie dąże.
Ludzie którzy mówią o swoich celach ale wcale nie mają zamiaru ichrealizować to nie są poważni ludzie, to są