Wpis z mikrobloga

Powiem wam co mi leży na sercu. Wisi nade mną widmo samobójstwa przez moje stany depresyjne. Zbadałem temat i w tym chlewie jedyne co mogę zrobić to zapisać się do psychiatryka gdzie jak się okazuje może nie mieć miejsc, gdzie nie leczy się depresji jak u prywatnych psychiatrów, gdzie tak naprawdę nie ma systemu.

W tym chlewie, w 2023 roku mimo iż choroba jest doskonale znana i zagraża życiu, nie ma absolutnie żadnej machiny, absolutnie żadnego systemu leczenia żeby zapobiegać samobójstwu. Oto 16 lat waszych rządów platformy i pisu.

Dumni jesteście z siebie? Jeszcze moja renta jest zajęta przez komornika, nie jest przyznawana na stałe, jednocześnie jestem niezdolny do pracy a jednocześnie mnie do tej pracy wysyłają, jeszcze z tych pieniędzy nie da się żyć

Ten kraj to piekło

#polityka #polska #konfederacja #4konserwy #bekazprawakow #bekazlewactwa
  • 18
  • Odpowiedz
@Hissis: to jest #!$%@?, tu dosłownie traktuje się samobójstwo jak katarek, no chyba że zapowiesz że chcesz to zrobić, to cię zwiną do psychiatryka a tam będą cię szprycować NA CHYBIŁ TRAFIŁ mimo iż prywatni psychiatrzy jasno wskazują leki
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: no ja nie traktuje takich ludzi poważnie w ogóle tak prawdę mówiać, bo ja szanuje ludzi którzy mało mówią, a dużo robią, a takich co tylko gadają a nic nie robią to ja osobiście nie szanuję, bo to przecież nie można z takimi rozmawiać bo i tak nie spełniają tego o czym mówią, czyli zawracają mi czas a jak nie szanują mojego czasu, to też mnie nie szanują tym
  • Odpowiedz
@SlodzeGorzkieZale: TYPIE, KUR...A W TYM KRAJU MAJĄ CIĘ W DUPIE, ROZUMIESZ? Jak nie pójdziesz prywatnie to dosłownie nikt ci nie pomoże, zostaje ci psychiatryk, rodzinny nie wypisuje leków które masz bo znajduje wymówki, psychiatrzy mają za dużo pacjentów/znajdują wymówki, też się okazuje że każdy lekarz jest inny a ci DOBRZY po prostu są płatni, to jest #!$%@? po całości
  • Odpowiedz
żeby tu kurva był jakiś kwestionariusz zdrowia psychicznego do pilnego przyjęcia, kurva nie wiem, jakiś system leków które się daje w pierwszej kolejności i prawidłowe wytyczne, ale tu kurva dosłownie nie ma NIC, nawet jak ci odmówią renty i pójdzie do specjalisty z zusu by się udowodnić to on ma cię dosłownie w dupie i też nie ma prawa by ci wystawić receptę w razie w

TO JEST KURVA JBANY ŻART CO
  • Odpowiedz
@Hissis: Ja po prostu się zastanawiam jakim cudem ci ludzie wypluwają te ustawy, te wszystkie rozporządzenia, druki, bo to trzeba być naprawdę totalnym debilem by nie stworzyć systemu w razie ryzyka utraty życia przez samobójstwo

Idziesz do placówki oddziału zdrowia psychicznego, mówisz w recepcji że przyszedłeś bo chciałeś popełnić samobója, dostajesz kwestionariusz zdrowia psychicznego w którym wypełniasz częstotliwość myśli samobójczych, ocenę ryzyka, opisujesz dokładnie w polu co się dzieje i
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: no i włąśnie takiego czegoś to ja nienawidzę, takich dokładnie ludzi, takiego czegoś,

Jak ja bym chciał popełnić samobójstwo to nie poszedłbym do oddziału zadnego zdrowia psychicznego tylko poszedłbym do miejsca w ktorym chce umrzeć i tam bym zrealizował swój który sam sobie obrałem i do realizacji którego samodzielnie dąże.
Ludzie którzy mówią o swoich celach ale wcale nie mają zamiaru ichrealizować to nie są poważni ludzie, to są
  • Odpowiedz
Będę musiał w przyszłym miesiącu 300zł wydać na prywatną wizytę, jeszcze ten pajac niedzielski na odchodne zmienił to na jaki okres mogą być wydawane leki, więc zamiast dostać leki na pół roku to dostanę na 4 miesiące xdddd polaczkowo to absolutny SYF
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: To też jest ciekawy plan.. Tylko chyba, żeby dostać rentę w Niemczech trzeba spełnić szereg warunków i chyba tam mieszkać? No dokładnie, ale renty od x lat są już na tak śmiesznym poziomie i żaden rząd z nimi nic nie robi, bo i po co? Słaby elektorat, lepiej dać 800 plus kaszojadom i madkom..
  • Odpowiedz