Aktywne Wpisy
BuahahaXD +1
magnetotonieja +15
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
#energetyka #bekazpisu
Natomiast problemem nie jest to, że sami sobie za nie płacimy -
@WaveCreator: i między innymi to miałem na myśli
@WaveCreator: Sugerowanie, że PiS by czegoś nie ukradł.
W tym chorym systemie własny rząd dyma nas na równi z UE.
I ta sytuacja z nową władzą nie bardzo się zmieni więc mam nadzieję że w przyszłości również będziesz punktował kolejne rządy skąd by nie były.
@przemyslaw-priemek: oczywiście, pluje sobie w brodę, że w 2015 głosowałem na adriana. Młody i głupi. Nigdy więcej nie podejmę pochopnej decyzji w takich sprawach.