Wpis z mikrobloga

@Czolgowy_tank: Są dwie opcje i obie są bardzo dobre. Albo to rzeczywiście koniec kremlowskiej małpy, albo to koniec tego telegramowego kanału od dawna rozsiewającego fejki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JPRW: Na chwilę obecną nic się nie potwierdza, ja widziałem jego rozmowę na żywo dzisiaj. Cały rosyjski internet chuczy od płotek, Pieskov po nocy wydał oświetlenie że to bzdury tylko że on po nocy nigdy nic jeszcze nie mówił. Także jakby się śpieszył, tam może się coś dziać.
  • Odpowiedz
Na chwilę obecną nic się nie potwierdza, ja widziałem jego rozmowę na żywo dzisiaj.

@Czolgowy_tank: jego? Tego co się izoluje na kilka metrów, nawet od najbliższych współpracowników, czy tego, który podaje rękę ludziom z ulicy?
  • Odpowiedz
@Czolgowy_tank: ale by było jakby cały świat uznał Putina za zmarłego, a on by żył ale wszyscy by twierdzili że z sobowtórem nie gadają ( ͡° ͜ʖ ͡°) byłby koniec chłopa tak czy inaczej
  • Odpowiedz
@Czolgowy_tank: Zupełnie nie wiadomo czyj jest ten kanał. Rosjanie swego czasu twierdzili, że to ukraiński PsyOp, ciut bardziej wiarygodne źródła typowały takiego rosyjskiego politologa Sołowieja, który mówi mniej więcej to samo, co generał SWR pisze. Jeśli to ta druga opcja, to możliwe, że jest to oparte o jakieś przecieki z Kremla albo to narzędzie do rozgrywek wewnętrznych jakiejś frakcji wewnątrz władzy.
  • Odpowiedz