Wpis z mikrobloga

Niech ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że jaracie się freak fightami gdzie ludzie wyzywają się przekraczając granice moralne, jesteście fanami murańskich, chuliganów jak załęcki, patostreamerów jak magical, a chcecie cancellować boxdela za sprośny tekst? Nie mogę pojąć tej hipokryzji
#famemma
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reznikov: Dla mnie wszystkim kutasy powinni poucinac bo trzeba mieć nie tak z bania, żeby pisać i wysyłać sobie fotki 19latka z 13 latkami albo być skrzydłowym pedofila jak Dubiel. Pomawiać - nauczyły się łebki jednego zwrotu i będą w kółko powtarzać jedno i to samo xD
  • Odpowiedz
  • 0
@XYZ91: Jeśli nie masz dowodów na Boxdela (a takowych nie masz) i nazywasz go pedofilem to jak inaczej mam cię postrzegać niż jako pomawiacza?
  • Odpowiedz
@Reznikov: Udaje fajnego przed kamerą, a naprawdę jest kłębkiem nerwów. Żeby iść na sankcje to tr,Eva być recydywa albo się o to mocno postarać, nie każdy do swojej sprawy siedzi w areszcie. Możesz mieć dozór policyjny 1,3x w tyg np i jest to też w pewien sposób ograniczenie wolności. Ja się opieram i jadę go za to co wyszło bo mi to wystarcza, nie jestem sędzia ani prokuratorem ale swoje
  • Odpowiedz