Aktywne Wpisy
Kalosz667 +108
#sejm wszystkim wykopkom którzy jarają się jak to Tusk i Hołownia jadą z PISem przypominam że w 2015 na topie na wykopie był Duda. Jazda za to była po Tusku że nie dotrzymał obietnic 3x 15 i po Komorowski że upokorzył się w Japonii, nie zna 2 słów po angielsku i ukradł żyrandol z pałacu.
Ciekawe jak szybko zbrzydnie wam hołownia, ten hołownia który jest gorącym zwolennikiem zakazu gotówki ( ͡°
Ciekawe jak szybko zbrzydnie wam hołownia, ten hołownia który jest gorącym zwolennikiem zakazu gotówki ( ͡°
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Trzeba się przyzwyczaić, bo znów będzie prowadziła narrację na zlecenie nowych sił politycznych.
#wyborcza #bekazlewactwa
Choć i tak clue mojej wypowiedzi nie były statystyki, a kwestia zrozumienia tekstu.
Bo z faktu, że pojawiło się w fragmencie (podkreślam fragmencie - nie wiemy co jest dalej, gdyż uje dały to za paywallem) słowo "bajdużenie" dorobiłeś sobie całą teorię, że ten artykuł na GW zaprzecza gwałtą dokonywanym przez imigrantów i to mimo tego, że to słowo dotyczy tylko rzekomych "stref szariatu".
@PoteznaDukielka: No widzisz - po co się kłócisz z czymś co sam wiesz.
To jest nowomowa. To nie przypadkowe słownictwo - zauważ jak piszą o różnych tematach - jak chcą coś ośmieszyć, bądź jak chcą coś pochwalić.
Już słynne paszkwile o cmentarzu i kirkucie i gołych babach tam pozujących.
"Skandaliczna sesja" "brak wrażliwości" "nowoczesne podejście do aktu" "stawianie ważnych pytań" "prowokowanie polskiej zaściankowości" - spróbuj zgadnąć które
@PoteznaDukielka: Pokazałeś jak działa lewicowa matematyka. 2+2= 5 albo 3 albo 88
Ja się nie kłócę, że GW to propagandówka - ja się kłócę o robienie nadinterpretacji, gdyż nie należy brać dosłownie każdego ich słówka i tworzyć dzikich teorii.
Potężne dane xD
Bo biorąc na logikę trzeba wziąć też pod uwagę parę rzeczy:
- ile % imigrantów to są muzułmanie (Polak katolik, czy Ukrainiec grekokatolik w Szwecji też się liczą jako