Wpis z mikrobloga

#mecz #!$%@? ale to jest #!$%@? umysłowe. Ktoś mi wyjaśni na jakiej podstawie jest ta hierarchia bramkarzy w kadrze? Szczęsny już stary i zaraz kończy grać w reprezentacji, Skorupski też już nie za młody i coś tam gra ale nic o nim nie słyszę to pewnie jako tako i nic więcej, Drągowski to na ten moment xd gdzieś tam gra, coś tam broni i tak jakby go nie było a Bułka se siedzi we Francji, robi na 0 z tyłu, do ekipy miesiąca wybierany, karniaczek obroniony jeden drugi i jeszcze jak na bramkarza młody gdzie może być ostoją na lata to uj będzie 4 bramkarzem xddd Zamiast brać gościa najniżej jako bramkarz nr2 to uj liga francuska za niskie progi xddd jak ma być w tej kadrze dobrze jak to od dupy strony budowane i od dupy strony wszystko robione. A uczepiłem się tylko bramkarza a gdzie dalej...
Moja hierarchia bramkarzy na ten moment:
1. Szczęsny ( niech już gra do euro albo baraży bo pewnie odpadniemy w barażach)
2. Bułka
3. Grabara

Po barazach/euro tych dwóch w zależności od formy niech broni. Noo pokażcie mi lepszych na chwile obecną, młodych żeby bronili...
  • 3
@Gruboklates: nie no Skorupski tez fajnie broni, w tym sezonie 4 czyste konta, tylko Inter ma mniej straconych bramek od Bologny, a mówimy o zespole z dolnej połowy tabeli. Zgadzam się że Drągowski tymczasowo do wyjeahbania, dobry bramkarz ale teraz gra na poziomie strefy spadkowej Serie B. Inna sprawa że ta pozycja 2-3 bramkarza jest z reguły symboliczna i rozumiem że może być jakiś sens trzymania stabilności