Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
Dobra, jakby wybuchło, jak najlepiej/najbezpieczniej/najszybciej uciec z kraju? Nie mam zamiaru ginąć, jak zorganizować ucieczkę(bo raczej do biura podróży nie pójdę xD)? Do jakiego kraju? Są może jakieś artykuły o tym(o tych, do wyjeżdżali przed np II WŚ)?
jak nie chcę umierac/zabijać to jestem tchórzem? sorry, ale wolę pożyć niż walczyć z kimkolwiek, jestem pacyfisto
Komentarz usunięty przez moderatora
ale co potem? do hotelu? ambasady?
Tchórzem.
to może i tak, ale ja przeżyję, a wielcy PATRYJOCI będą martwi
ale bez oszczędności(nie wiem jak w sytuacji wojny będzie działało bankomatowe coś) ciężko będzie stać się osobą niebezdomną
no nie pomyślałem, że tam zimy nie ma. i wolę los tchórza niż śmierć :3
W razie wojny sam nie mam zamiaru umierać za Ukrainę - co innego jakby Polska została zaatakowana
a może geny ludzi sprytnych przetrwają? i często odwaga jest mylona z brawurą, to jak iść samemu na 10 dresów