Aktywne Wpisy

mug3n +212
Ostatnio z żoną zastanawialiśmy się, dlaczego, skoro oboje mieliśmy tylu przodków, musieliśmy zaczynać prawie od zera? Co się o------o po drodze, że nie odziedziczyliśmy fortuny, albo przynajmniej jedno z nas. Czy wszyscy nasi przodkowie byli tak z-----i? A co z nami?
Doszliśmy do wniosku, że wpływ na to miały zarówno pochodzenie (chłopskie), perturbacje historyczne oraz wielodzietność poprzednich pokoleń. Tak czy siak, jakaś tajemnica w tym siedzi, że ile nie uzbierasz, gdzieś to
Doszliśmy do wniosku, że wpływ na to miały zarówno pochodzenie (chłopskie), perturbacje historyczne oraz wielodzietność poprzednich pokoleń. Tak czy siak, jakaś tajemnica w tym siedzi, że ile nie uzbierasz, gdzieś to

hirek_gawron +928
StOP. ŻaBY CzAS!
źródło: temp_file7340147811180386193
Pobierz

https://www.reddit.com/r/unitedkingdom/comments/17bexie/kevin_spacey_receives_standing_ovation_at_oxford/
Meltdown na reddicie jest wprost uroczy. Nie wiem czy to tylko coś z moją przeglądarką ale wygląda na to że wyłączyli upvoty XD
#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy i chyba #piekloteczowychpaskow
źródło: Screenshot 2023-10-19 at 19.13.24
PobierzA w jego sytuacji zmieniło się tyle że został oczyszczony przez sąd że wszystkich wyssanych z d...y zarzutów ale lewa strona nie może się z tym pogodzić i dalej chcę chłopinie niszczyć życie.
@thewickerman88 Dzięki cumplu, nie używam Reddita zbyt często.
@siedze_w_samych_gaciach: tylko xD Drobny szczegol nie bedzie lewactwu przeszkadzal w wydawaniu osadow xD
Cóż elementarna uczciwość nigdy nie była jakoś szczególnie popularna na reddicie czy wykopie. W d..ie mam czy to milioner czy sprzedawca marchewek na bazarku.