Aktywne Wpisy
iErdo +466
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
placebo_ +220
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
Samodzielne rządy PiS to największe zagrożenie dla Polski. Nie dopuśćmy nigdy do tego
#bekazpisu #polityka #pis #wybory
@eleganckichlopak: Polacy uwielbiają silne, męskie rządy twardej ręki. Jak w Rosji, tylko demokratycznie.
Kidawa była... miękkim kijem robiona, totalnie bezosobowa i zaliczała wpadkę za wpadką.
Polacy nie chcieli mieć nieudacznika za premiera, tylko silnego, twardego chłopa, co będzie dbał o interes Polski.
PiS wtedy tak wyglądał, a nikt nawet najwięksi pesymiści nie zdawali sobie sprawę jak totalnie złym i miernym rządem
Te 2 kadencję teraz to było 100x większe bezprawie i zepsucie.
@tomaszk158: jest kilku na wysokim poziomie, ale notorycznie są pomijani. Jak Sikorski, Grodzki itd.
@eleganckichlopak: nie tyle "nabrać" co po prostu kupić. PIS zrobił coś niespotykanego: za głos na siebie zaoferował konkretną kwotę pieniędzy, żywej gotówki. A ponieważ spora część spadkobierców Grunwaldu (#pdk) i chósarii ma po prostu mentalność #!$%@?, to radośnie sprzedała im swoje głosy i kraj za jakieś 130 euro. Tyle.