Aktywne Wpisy
kodecss +17
#zalesie
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe
enten +265
Jestem tak stary, że pamiętam jak na to mówiło się budowa, zamiast inwestycja.
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki
Nie zgodzę się ze stwierdzeniem że Konfederacja odniosła w tych wyborach jakąś porażkę, ile tam mieliście pod konie posłów w sejmie? pięciu? dziewięciu? ale na początku kadencji było 11? to teraz jest 18 a więc wzrost o ~60% czyli idąc tym stałym trendem dostosowanym do filmu Idiokracja za 4 lata będzie 25 a za kolejne 8 lat 32 posłów!! a już za około 30 lat będziecie mieli nieco ponad to co teraz człowiek od telewizji stworzonej przez PRLowskie służby. Nie zgodzę się też z tym że Pan Janusz Korwin Mikke wam w czymś zaszkodził, teraz spora część polski mówi i kojarzy was z narządów rozrodczych młodych dziewcząt ale... już nie tak np. o złej decyzji wyjściu z Unii Europejskiej. A pan panie Januszu pewnie ma jeszcze wiele przemyśleń z którymi chciałby się pan podzielić, kiedy jak nie teraz? Pozdrawiam i życzę 200 lat, dużo zdrowia, jest pan i będzie najbarwniejszym ptakiem polskiej polityki, niech pan utopi do końca tych młodych niewdzięczników;) Jeszcze raz pozdrawiam mimo różnicy w wielu poglądach.
(I tak na marginesie szkoda że nie będzie posła Kuleszy w sejmie, jego własna decyzja chociaż podyktowana pewnymi wydarzeniami choćby brakiem możliwości startu z rodzimego okręgu, żal oby kiedyś wrócił na publiczne forum pod jakimkolwiek sztandarem po uzyskaniu niezależności jaką chce, to ukaranie go kwotą 70 tysięcy to był absurd) #polityka