Aktywne Wpisy
pepe998 +9
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
kx_keytinho +400
A tu trzecia droga chce wprowadzenia tylko dwóch niedziel handlowych w miesiącu.
Lewica ciężko określić ile i czy chce, ale chcę dniówki 2.5 razy większej w niedzielę.
W sumie tym sposobem lewica otworzy markety, a zamknie małe sklepy.
Minimalna stawka godzinowa w przyszłym roku to 27.70 zł, w niedzielę 2.5 razy więcej. Przy założeniu, że pracownik w niedzielę będzie przez 8 godzin w pracy wychodzi brutto 554 zł.
Przy otwartych marketach prawie żadnemu małemu sklepowi nie będzie się to opłacał
Nikt nie zrobi tyle dla korpo co lewica xD
#wybory #polityka #bekazlewactwa #zakazhandlu #lewica
@Nie4tzsche4: przeciez to jest program lewicy na calym swiecie - #!$%@? prywaciarzy i sponsorowac korpo xD
Jak czytam to się zastanawiam czy prawicowe wykopki nie powinny stworzyć sobie partii o nazwie "Regresywna Lewica"