Wpis z mikrobloga

Kuce, konserwy, pisowcy i kryptopis0wcy 2 lata temu:

TIA TUSK WRUCI NA BIAŁYM KONIU I ODBIERZE WŁADZE PIS XDDD

Tusk wraca, bierze za mordę tonącą PO/KO; bierze na klatę całe szambo płynące z propagandowych środków przekazu; mimo nie widzianego w okresie po '89 wykorzystania państwa do szczucia doprowadza straty władzy przez pis0wców <3

PS. Oj tak, tak - rządu nie powołają bo siesmioro razemków postawiło warunek jakby było ich co najmniej 10x tyle ()

#wybory #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polityka
  • 15
Tak, Tusk uzdrowi gospodarkę XD. Głodując na KO głosowałem na mniejsze zło. Mogę się założyć że za najpóźniej miesiąc na wykopie zacząć się narzekania na kolację.
Tusk wraca, bierze za mordę

@mentari:

Nie wiem, czy tam jest duża zasługa Tuska, czy bardziej jest to zasługa pisu, że władza przejdzie w inne ręce. Ludzie byli zmęczeni propagandą, o której wspominasz. Sposób sprawowania władzy przez pis, też był nie do przyjęcia przez większość społeczeństwa.
Pisowi udało się utrzymać władzę w ten sposób, ale "przekręcili kurek" za bardzo i każdy ich plakat propagandowy czy bilbord poza głaskaniem własnego wyborcy, #!$%@?ł
@inozytol Budka z Kidawą Błońską spuszczali PO pod 20 proc. a ty się zastanawiasz nad rolą Tuska?

Zmienili zdanie ci, na których ten przekaz mógł zadziałać. Na innych też zadziałał, ale 180 stopni odwrotnie.
Budka z Kidawą Błońską spuszczali PO pod 20 proc.

@mentari:

No właśnie, to byli sabotażyści. Gdyby nie było wtedy nikogo u steru, to pewnie mieliby lepsze wyniki.

Zmienili zdanie ci, na których ten przekaz mógł zadziałać. Na innych też zadziałał, ale 180 stopni odwrotnie.

O tym pisałem. Jakiś procent został zabetonowany, jakiś procent przeszedł na pisowskie pozycje, ale jednocześnie mnóstwo ludzi to wkurzyło i oni tym razem poszli na wybory.