Aktywne Wpisy

Fosfofruktokinaza +145
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z

źródło: IMG_5307
Pobierz
JaZestarym +127
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Hejka takie pytanie do osob ktore maja mala lazienk w mieszkaniu (mala mam na mysli 4-5 m2). Czy obok pralki udalo sie wam tam wcisnac suszarke do ubran? Jesli jedna stoi na drugiej to jak jets to montowany zeby nie uszkodzic suszarki podczas gdy pralka wiruje?
Dzieki za odpowiedzi.
Z drugiej strony nawet jeśli tak jest to i tak nie ma porównania z suszeniem na stojaku w mieszkaniu zimą. Te 3-4l wody które są do wylania po cyklu suszenia miałbyś całe w powietrzu
Miejsce pralki jest w pralni ( ͡°