Wpis z mikrobloga

#ninjawarriorpolska
W najbliższy wtorek wielki finał i po tym, co widziałem w odcinkach eliminacyjnych to zupełnie nie mam pomysłu, kto mógłby zawalczyć o Midoriyamę, szczególnie że trójka głównych faworytów(Tatarowicz, Fojcik, Witcher) przepadła już w kwalifikacjach, a Zawistowskiego wyeliminował z finału uraz. Osobiście jednak uważam, że o 1 miejsce powalczą Niecko, Grochoła("Latający Borsuk") i Wójcik("Wybitny Technik")
  • 7
  • Odpowiedz
@optimusprime2: hmmm, w finale tor wymaga długiego wiszenia, myślę że borsuk z racji na wagę, nie ma szans, niecko jest po kontuzji i lekko nie w formie. Więc z wymienionych Wybitny Technik ;)

Innych uczestników nie pamiętam, ale obstawiam że lżejsi, z doświadczeniem w wspinaczce mają większe szanse.
  • Odpowiedz
@optimusprime2 wydaje mi sie tez ze ktos z wymienionej przez Ciebie 3. Wojcik wygladal na bardzo mocnego, chociaz pamietam, ze podobnie bylo w poprzednich edycjach a w finale szlo mu srednio. Od siebie dodalbym moze jeszcze Przemka Janczuka
  • Odpowiedz
Od siebie dodalbym moze jeszcze Przemka Janczuka

@kratofel123: O ten na pewno pokaże klasę bo to absolutka topka polskiego ninja.
Prywatnie kibicuję Wikingowi Wójcikowi - miałem okazję być kilka razy na jego zajęciach OCR - świetny typ.
  • Odpowiedz
@Pepe_PL: ale też polsat w chuuja leci z tym wpier dalaniem w 1 odcinek po 6 gwiazd toru
Przez to tworzy na nich dodatkową presję, bo nie walczą tylko z nowymi, ale też ze sobą
Chu jowe i skur wiałe to jest.
  • Odpowiedz