Aktywne Wpisy
Mia900 +25
Czy według was jestem dobrą partią na rynku matrymonialnym?
- różowy, 27 lvl
- dziewica
- szczupła budowa ciała, wzrost 166 cm
- własne mieszkanie (nie na kredyt)
- stabilna praca
#zwiazki #rozowepaski #tinder #randkujzwykopem
- różowy, 27 lvl
- dziewica
- szczupła budowa ciała, wzrost 166 cm
- własne mieszkanie (nie na kredyt)
- stabilna praca
#zwiazki #rozowepaski #tinder #randkujzwykopem
WielkiNos +212
Biedny Popek wykorzystany przez tatuatora znajdującego się pod wpływem narkotyków. Eh co za życie. Idziesz sobie spokojnie ulicą, nagle wciąga cię do salonu tatuażu patus z dziarami na dopalaczach, przywiązuje do fotela i tatuuje mordę. Trauma na całe życie.
#popek #tatuaze #logikarozowychpaskow
#popek #tatuaze #logikarozowychpaskow
Jedyne co mnie martwi to to, że przez ta akcje moze być utrudniona ekstradycja, ale mam nadzieję, że Polska dyplomacja zrobi, co należy - przecież według #pis Polska jest #!$%@? narodów, więc chyba głupio byłoby jakbyście nie potrafili jednego łebka ściągnąć do kraju na uczciwe dochodzenie i przeprowadzenie sprawy.
A co do tych, którzy myślą o jego stanie psychicznym - ciekawe jaki był jego stan psychiczny, kiedy wypisywał z małolatami - podpowiem wam - czuł się jak bezkarny, młody bóg - teraz fasada jego zajebistosci upadła - i niech inspektor gadżet w końcu poczuje się tak jak jego ofiary, kiedy je wykorzystywał do zaspokojenia wlasnych celów. Króciutko z frajernią.
#famemma
a to czy ci ludzie przekazują im prawdę czy trochę koloryzują to zupełnie inny temat.