Aktywne Wpisy

wyslij_nudeski +493
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
źródło: temp_file1142855652512496253
Pobierz
mistejk +227
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jestem zdania że tylko ktoś o zapędach pedofilskich może bronić pedofila, nie ma mowy o czymś takim jak "empatia" do osoby, która celowo i z pełną świadomością swoich czynów chciała skrzywdzić jakiekolwiek dziecko.
Na screenach widocznych u wardęgi i konopa, widać że dorosły chłop pisząc do małoletnich dziewczyn robi to w sposób najbardziej obrzydliwy, czyli dostosowuje sposób pisania do ODBIORCY WIADOMOŚCI.
Hatfu na was.
#pandoragate
Komentarz usunięty przez autora
Mamy coś takiego jak domniemanie niewinności i sądy są po to, żeby uznawać winę. Wszystko zgodnie