Wpis z mikrobloga

Wstałem sobie rano, przeglądam ig, widzę że ktoś gdzieś tam zatrzymał pedofila. Wchodzę na wykop i widzę bandę obrońców zboczeńca którym go szkoda. Mam nadzieję że będziecie tak samo "szkodować" jak trafi taki na wasze dzieci.
Jestem zdania że tylko ktoś o zapędach pedofilskich może bronić pedofila, nie ma mowy o czymś takim jak "empatia" do osoby, która celowo i z pełną świadomością swoich czynów chciała skrzywdzić jakiekolwiek dziecko.
Na screenach widocznych u wardęgi i konopa, widać że dorosły chłop pisząc do małoletnich dziewczyn robi to w sposób najbardziej obrzydliwy, czyli dostosowuje sposób pisania do ODBIORCY WIADOMOŚCI.

Hatfu na was.

#pandoragate
  • 4
  • Odpowiedz
@Notabene ale jak "zatrzymał" pedofila? Policja czy w Polsce czy w UK sciga polskiego pingwina? Typ mu #!$%@? i przyprowadził na komisariat "mr policeman ajem from wataha wardega nagrał the filmik że ten guy to pedofil, zamknijcie go" xD
  • Odpowiedz
@Notabene: Jaka #!$%@? empatia? Jakieś typy złapały kogoś bez wyroku, zgodnie z prawem to sobie może wyjechać gdzie chce bo zakazu opuszczania kraju nie ma. Przecież to jest absolutny debilizm, żeby atakować kogoś na podstawie filmiku z jutuba. To było gówno a nie obywatelskie zatrzymanie. Ci co go złapali dostaną jeszcze wyrok za bycie dzbanami.

Mamy coś takiego jak domniemanie niewinności i sądy są po to, żeby uznawać winę. Wszystko zgodnie
  • Odpowiedz