Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia
Nie wierzę co ja tu dziś czytam; Kinga ma ciężki charakter i chciałaby aby bylo tak jak ona chce i generalnie jest nawet lekko w---------a, natomiast:
- bardzo daleko jej do Igi
- nikt jej nie wywalił z mieszkania, typ przytaknął na jej „propozycję” - bo aby samemu powiedzieć - słuchaj coś tu jest nie tak, potrzebuję chwili dla siebie, muszę sobie kilka rzeczy poukładać w głowie, nie podoba mi się twoje zachowanie - to jest za dużą p---ą. Zwyczajnie było mu to na rękę i mógł zwalić na nią winę.

W dodatku nawet jej nie odprowadził xD k---a kto tak robi. Z siostrą niby mieli się spotkać ale cholera wie o której xD

Jakby mu się podobała to by robiła z nim co chce bo to taki typ bez własnej osobowości, ślamazarny, ledwo skleja zdania i nic szczególnego sobą nie reprezentuje.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DildoShwaggins Prawda jest taka, że jakby ona mu się podobała, to on od początku zachowywałby się zupełnie inaczej ;) Teraz tylko czeka, aż to wszystko się skończy, a ona jest sfrustrowana, że on się nią nie interesuje i stąd te jej dziwne pasywni agresywne zachowania.
  • Odpowiedz
@DildoShwaggins: właśnie przez akcję z wyjazdem do Gdańska -gdyby u niej byli, to ona by go spakowała - jej bardzo blisko do Igi tak samo blisko jak Karol się starał jej zapewnić Idze atrakcje, a ta i tak mu afery kręciła. Tu jest to samo - mąż rzuca propozycję, a ta o wszystko awantura. Byleby tylko się p-------ć.
  • Odpowiedz
@DildoShwaggins jak daleko jej do Igi? Dziewczyna bezczelnie jest w gosciach a sie rzadzi zamiast dac gospodarzowi przejac inicjatywe. Gdzie jej sie tak spieszylo skoro maja onoje wolne na te wykazdy? Do pracy nie musiala isc. Nie miala@nic jnnego do zrobienia oprocz zrelaksowania sie i stworzenia przestrzeni do poznania sie z druga osoba. Troche spontanicznosci i luzu. Swiat sie nie zawali jak nie bedzie miala zycia zaplanowanego co do minuty.
  • Odpowiedz
@Bumelante: no ja akurat też bym wolała żeby nikt mnie nie odprowadzał w takiej sytuacji gdzie atmosfera jest niezręczna. Ten moment jak zamykasz drzwi i wreszcie się to zostawia za sobą to najlepsza chwila xD Windy są, walizka ma kółka, a zresztą bez przesady że kobieta nie da rady w ogóle przenieść walizki po schodach. Przecież bym ani razu do domu sama nie wróciła na weekend ze studiów bo kto
  • Odpowiedz