Aktywne Wpisy

sprynek +427
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lefty +96
a ja też się pochwalę
#rzucampalenie
#rzucampalenie
źródło: wolna palestyna
Pobierz

Dostosowałem sobie kafelki pod swoje potrzeby (jeszcze nie w 100% tak, jak mi się marzy, ale generalnie jest ok). Kafelki same w sobie są bardzo fajne do telefonu czy tabletu i zaczynam się do tego rozwiązania przekonywać.
Problemy z PDFami zostały rozwiązane przez zmianę programu do ich odczytu. Ten Microsoftowy PDF Reader to jakaś kpina, zmierzyłem stoperem ile otwierał się w nim mój podział zajęć i na w 100% czytelne otwarcie dokumentu potrzebował... prawie 3min! Natomiast po zmianie na adobe readera ten sam dokument wczytuje się w 100% czytelny OD RAZU.
Aplikacja wykopowa dalej mi nie leży :/ Jest też dość wolna. Ale jak na program napisany przez użytkownika wykopu jest po prostu ok.
WP8 działa ze SkyDrivem znacznie lepiej niż Anroid z dyskiem googla czy DropBoxem (subiektywne odczucie, proszę nie rzucać jajkami)
Dokumenty offica (Word, excel, PP) działają stabilnie, podoba mi się to :>
Odtwarzacz muzyki - jest ok, chociaż w Androidzie (ten dorzucany od Sony bodajże) był jednak bardziej czytelny i intuicyjny.
Generalnie - WP8 jest jak najbardziej ok, po przesiadce z Androida przede wszystkim podoba mi się naprawdę szybkie i stabilne działanie. Po 24h ze swoją Nokią myślę, że znalazłem to czego szukałem.
Co do telefonu, a nie samego systemu:
Aparat niby bez szału, 5MPx, taki sam jak w SE Xperia Neo V... jednak zdjęcia są robione znacznie szybciej, lepiej ostrzy wybrany element na zdjęciu a sama jakość zdjęć jest też bardzo dobra (jak na telefon typowo budżetowy).
Ekran - niby rozdzielczość słaba, ale w ogóle tego nie odczuwam. Niby nie ma tego filtra od "lepszej czerni", ale i tak barwa ta lepiej wypada niż w moich 3 poprzednich telefonach (SIII, Blade, Neo V). Konty widzenia - rewelacja.
Wielkość telefonu też według mnie w pełni akceptowalna :>
Jedyna wada jaką aktualnie znajduję, to to, że nadal nie znalazłem budzika dobrego dla siebie :/
#windowsphone #bojowkawindowsphone
tl;dr
@diarrhoea: ಥ_ಥ
Mam tak, że bardzo szybko uczę się wyłączać swój budzik przez sen. Kiedy trzeba po prostu kliknąć - to zadzwoni i wyłączę go nie budząc się :/
Na androidzie korzystałem z budzika który wymagał rozwiązania prostego równania matematycznego, żeby się wyłączył.
Opcja ustawiania tekefonu "gdzieś w pokoju" nie bardzo mi odpowiada, bo mieszkam w akademiku :(
@diarrhoea: Mnie by chyba p------o jak by mi budzik darł ryja a ja bym jeszcze musiał kombinować, żeby to wyłączyć. Wrrr.
No i jest w---------e, ale lepsze to, niż ciągle zasypiać na jakieś zajęcia :) parę sekund po obudzeniu jest takie WTF, często za pierwszy razem źle rozwiążę równanie np. 11 + 12 =13. Bo nie zauważę jednej jedynki :) ale zostawiłem ten budzik ze względu na skuteczność