Wpis z mikrobloga

FuckYouTony

11 godz. i 39 min temu

+

Miałem nie iść na wybory, bo sądziłem, że PiS i tak wygra. #!$%@? mać, po tej debacie, po tym co mówił, i jak mówił,Morawiecki, i to jak agresywni byli "prowadzący", postanowiłem, że idę i będę namawiał każdego kto nie chce iść, żeby zagłosował przeciwko tej chołocie i wsadził ja do więzienia.

Serio, nie interesuje mnie czy głosujesz na KO, Trzecią Drogę, Konferencję czy Lewicę - jesteś już zajebisty/zajebista.

800 plusow, do wieczora bedzie pewnie z 1.5k. idealny obraz przecietnego "wyborcy". #!$%@? z tego ze morawiecki byl doradca tuska, jakby byl w po/ko to #!$%@? to samo tylko dla kogo innego przy korycie, #!$%@? z pogladami na x tematow czesto totalnie sprzecznych - glosuj na cokolwiek innego, jestes zajebisty. taki obraz polaka.

#gownowpis
  • 4
  • Odpowiedz
  • 0
@biauekWladcaJajek: nieironicznie i bez hejtu spytam - ile masz lat? na tyle ze glosowales w wyborach ktorych PO wygralo i rządzilo polska? btw nie zgadzam sie, nie jest lepiej glosowac na cokolwiek innego. jest 21 wiek, nie masz pogladow, nie interesujesz sie, nie masz na to czasu - to moge zrozumiec, ale miej chociaz na tyle mozgu, odpal zlozony test polityczny albo 2-3, sprawdz wyniki, pomysl, zobacz co ci wychodzi.
  • Odpowiedz