Aktywne Wpisy
jaka ocenka mojego barku?
Beeercik +11
Ale płacz skorumpowanych bo sędzia dał w końcu karnego za faul, to się nie godzi xDDDD
Calma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #realmadryt
Calma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #realmadryt
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Ja też na początku źle odebrałem tą rozmowe, myślałem że wardega chce pokazać boxdela jako pedofila i zapewne 90% odbiorców tak to odebrało ale po ponownym obejrzeniu, uwzględniając że wklejka o boxdelu to chyba nawet nie minuta materiału, stawia zupełnie inne światło na odbiór tego jaką role miał boxdel w filmie.
Zachowanie i mimika wardegi na streamach mocno wskazuje na to że nie chciał tak usadzic boxdela, odbiór pod nowym oświadczeniem boxdela jest mocno na jego korzyść widać że ludzie przeanalizowali wszystkie nowe i stare materiały i wyciągneli słuszne wnioski.
I teraz wracając do początku, bo wiecie no ale wiedział a nie powiedział. Owszem wiedział o tej jednej dziewczynie, ale kto nie wiedział? W obliczach tego jakie materiały dostajemy na dniach wychodzi na to że wszyscy wiedzieli, równie dobrze zamiast boxdela w tym kawałku mogła być lexi, fagata, czy ten łepek z 21 na klacie. Ale tak jak sam boxdel mowil - jego nazwisko sie lepiej sprzeda.
Mam mocną nadzieje że już za pare dni boxdel wyjdzie z tego gówna i stanie na nogi, ale bardzo mnie ciekawi czy powróci do współpracy z fame i osobami które go kopnęły w dupe.
#afera #pandoragate #wardega #konopsky #boxdel #famemma #youtube
Mój wpis z wczoraj, ale najpierw coś dodam do tego wysrywa, że w sumie to wszyscy wiedzieli huru duru- no to wszyscy powinni dostać zarzuty i na pewno nie powinni być na świeczniku.
Jak #boxdel z tego wybrnie, to już zupełnie stracę wiarę w ludzkość i w sumie powinniście być robieni przez takich manipulatorów, bo na to zasługujecie.
1. Nie, to nie jest i nigdy nie było normalne, żeby dziewiętnastolatkowie pisali do czternastolatek o ruchaniu ich w c---i- tak jak boxdel. Być może wśród skrajnych patusów, którzy nigdy nie powinni zdobyć popularności i tworzyć treści, których odbiorcami są głównie
Niech ich widownia skomentuje.