Ta wszyscy myśleli, że ta płodna julka miała 16, a nie 13 lat, a między sobą czy w rozmowach z nią piszą, że ma 13 czy tam rocznikowo 14 lat ( ͡°͜ʖ͡°) Do tego taktyka ja trochę wiedzioł, ale za mało wiedzioł by powiedzioł. Mam nadzieję, że policja choć raz się spisze i udowodni, że większość tych tfu insluenserów jednak wiedzioł i przybiją im artykuły składania fałszywych zeznań oraz ukrywania pedofila.
@PogromcaPatusow: sukanek tak samo powiedziała, poszła.na psy i nic nie dało, nie bronie ich, ale w Polsce to do policji ludzie zbyt dużego zaufania nie mają.
@Matii323: Z tego co wynika to sukanek poszła na policję i nikt z tych influenserów nie pomógł jej w sprawie, a jeszcze robili z niej wariatkę by chronić pingwina. Gdyby wtedy wszyscy co coś wiedzieli dorzucili cegiełkę całkiem prawdopodobnie byłoby już dawno po temacie.
Wrzucalem dzisiaj filmik rozebranej kobiety ktora dumnie terrorysci z Palestyny wiezli na tyle ich auta z polamanymi rekoma i nogami, okazalo sie ze to obywatelka Niemiec ktora byla akurat w Izraelu na urlopie i spotkal ja niespodziewanie Islamski swiat. #izrael #palestyna #wojna #terroryzm
#famemma