Aktywne Wpisy
lukija +50
b00tki przyszły
znalazłem takie coś w swoim ogrodzie. podejrzewam, że to gówno, ale zastanawia mnie czyje. są tu jacyś spece od gówien?
#zjawiskaparanormalne
#zjawiskaparanormalne
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Fame MMA i MOVE tworzą te same osoby. Jedno wydarzenie jest przez Stanowskiego określane jako bójki, patologia, mordobicie, natomiast drugie wygodnie przedstawia jako "popularyzacja piłki nożnej wśród młodzieży". To problemem jest sam sport X albo sport Y, czy ludzie, którzy go tworzą?
Jeszcze na koniec sam odcina się od człowieka wargi. Czy Stano kiedykolwiek widział JAKIKOLWIEK program stworzony przez tego bezbeka? Chłop od lat powtarza te same żarty o sraniu, pierdzeniu, księżach, diable i ruchaniu, oburzyło go to dopiero teraz.
Szambo wybiło, a Stanowski w sprytny sposób próbuje robić to samo co osoby przestawione w filmie - odcina się od nich dopiero teraz, gdy smród i zepsucie przebiło wszelkie możliwe granice. Stanowski niby od zawsze krytykował Fame MMA, ale przez długi czas jego nazwisko było na ściance, plus sam tworzył live z gali, na której Najman walczył z Kasjuszem, generującym tym samym hype na wydarzenie. Dla mnie typ jest śliski i równie wygodny jak całe youtubowe towarzystwo.
#kanalsportowy #pandoragate